rum

Cum de a învăța limba engleză rapid?

Andrew Kuzmin / 06 Feb

Cum de a învăța limba engleză rapid?

Mi-am pus această întrebare acum doi ani (la vârsta de 32 de ani).

După ce am început să învăț activ din nou de la zero, am întâlnit trei probleme principale:

  1. Îmbunătățirea vocabularului și stocarea unor cuvinte greu de reținut
  2. Lipsa timpului pentru studierea limbilor străine
  3. Cum să găsești vorbitori nativi pentru practica lingvistică

Pentru a obține un rezultat mai bun, eu, la fel ca oricare altă persoană care studiază o limbă străină, a trebuit să rezolve aceste probleme.

La inceput, am inceput sa folosesc cel mai comun mod de a-mi extinde vocabularul prin folosirea cardurilor flash, unde de o parte am scris cuvantul in engleza, iar pe de alta parte traducerea lui. După doar câteva luni, am acumulat câteva sute de carduri flash, care au fost extrem de incomode să poarte. După aceea am decis să folosesc o aplicație mobilă pentru comoditate, dar după ce am examinat produsele disponibile în acel moment pe piață, nu am putut găsi o aplicație simplă și convenabilă pentru mine.

Din fericire, am avut experiență în dezvoltarea de software și am vrut să construiesc un instrument eficient pentru uz personal. Fiind un fan al sistemului de operare Android, am început independent dezvoltarea primei versiuni a LingoCard pentru smartphone-ul meu și în câteva luni a fost pregătită prima aplicație cu carduri de limbă și o bază de date (un pachet de cărți). Mai târziu, am avut dorința de a face carduri care au avut pronunții de cuvinte și abilitatea de a crea baze de date cu cele mai frecvent utilizate cuvinte. Am început să discut despre opțiunile de implementare cu dezvoltatori profesioniști familiari. Băieții mi-au plăcut ideea, ca urmare a faptului că entuziaștii au început să se alăture proiectului. După implementarea acestor noi idei, am decis să nu ne oprim aici și am dezvoltat câteva instrumente unice pentru două sisteme de operare: Android și iOS. Am găzduit gratuit aplicația noastră pe Google Play și în Apple Store.

Cum de a învăța limba engleză rapid

În decurs de câteva luni, zeci de mii de oameni din întreaga lume au început să utilizeze aplicația noastră și am primit multe scrisori de mulțumire, indicii de greșeli, precum și idei pentru îmbunătățirea produsului pentru care suntem recunoscători. Ca rezultat, am acumulat suficiente sarcini și noi idei de dezvoltare pentru a ne ocupa de cel puțin câțiva ani.

Pe măsură ce vă scufundați în mediul lingvistic, ajungeți să înțelegeți cât de important este să puteți construi rapid propoziții. Este abilitatea de a înțelege frazele și frazele de bază care fac vorbirea acceptabilă pentru conversație și traducere rapidă. Prin urmare, am decis să compunem cărți care conțin fraze, fraze și idiomuri. În prezent, puteți găsi sute de mii de astfel de carduri de limbă care conțin fraze și fraze folositoare în cadrul aplicației noastre.

Lucrând pe problema lipsei timpului de studiu, am decis să creăm un player audio unic, care să transmită orice text și orice carte creată într-o anumită ordine, alternând între cuvinte străine și traducerea lor. Ca rezultat, engleza poate fi învățată într-un mod similar cu a asculta muzică oriunde și oricând. În prezent, această unealtă este prevăzută cu capacitatea de a asculta aproximativ 40-50 de limbi străine, în funcție de dispozitivul și platforma folosită. Presupun că la un moment dat în viitorul apropiat, jucătorul nostru va putea să lucreze cu toate limbile cunoscute.

Pentru a rezolva problema localizării vorbitorilor nativi în practica colocvială, suntem implicați în crearea unei rețele sociale și dezvoltarea unor algoritmi specifici pentru această rețea pentru a conecta fiecare utilizator cu un vorbitor nativ sau expert.

Ca rezultat al integrării tuturor instrumentelor noastre de învățare într-un singur complex, vom crea o platformă educațională internațională pentru studierea oricărei limbi străine cu ajutorul oamenilor de orice naționalitate.