srp

Како пронаћи матичне говорнике за језичку праксу?

Andrew Kuzmin / 02 Feb

Како пронаћи матичне говорнике за језичку праксу?

Ово питање је од интереса за скоро сваку особу која учи страни језик.

Након успешног развоја првих верзија мобилне апликације LingoCard, јавног смештаја и једноставног приступа, апликација је стекла десетине хиљада корисника.

Али шта је са језичком праксом? Мислили смо - зашто не ујединимо све ове људе да комуницирају на својим матерњим језицима и помажу једни другима.

Као резултат тога, имали смо идеју да створимо међународну едукативну платформу која ће ријешити проблем праксе за оне који проучавају стране језике помажући им да пронађу одговарајуће наставнике.

пронаћи матичне говорнике за језичку праксу

Можда је најпопуларнији језик међународне комуникације енглески. Према статистичким подацима, више од 80% укупног броја студената страних језика (око 1,5 милијарди) студира енглески језик, а готово свима је потребна језичка пракса.

Гдје можемо наћи многе материнске говорнике?

Шта говорници треба да комуницирају са нама?

Прво, прилика да зарадите новац на мрежи. Милиони људи широм свијета спремни су да зарадјују путем интернета путем комуникације на свом језику.

Друго, многи родитељи на енглеском језику такође проучавају стране језике и њима је потребна језичка пракса на страном језику који студирају. Многи од њих желе да науче језик који говорите. Стога можете помоћи једни другима да науче кроз обављање активности као што су 30 минута комуникације на матерњем језику у замену за 30 минута комуникације на језику који учите.

Треће, великом броју људи широм свијета је потребно образовање на мрежи и траже наставнике у другим дисциплинама. На пример - у математици, музици, кувању националних јела, тачних наука, рачуноводства, програмирања, дизајна итд. Свака особа има своје индивидуалне вештине и таленте. Шта ако сте помогли учити неког језика који студирају, док се истовремено учите нешто. На пример: Џесика живи у малом америчком граду и треба јој наставник математике, али она нема новца и врло је тешко да нађе правог учитеља. Срећом, за Јессицу добро познате математику и заиста морате да нађете енглеског говорника, али живите у Русији. Наша платформа ће вас представити једни другима и тиме ћете моћи бесплатно учити док дијелите своје знање, чак и ако живите на супротним странама Земље.

Поред тога, користећи наше програме током разговора или видеоконференције, можете брзо креирати језичке картице са новим речима и реченицама које ће се одмах пребацити у ваш цлоуд цлоуд за касније меморисање и употребу са свим нашим алатима.

Стога, међународна образовна платформа може да скали за било коју дисциплину и имамо прилику да помогнемо великом броју људи широм света.

Најбољи начин за учење језика је да се у потпуности урони у језичко окружење, тако да планирамо да развијемо алате за проналажење стана у било којој земљи са могућношћу комуницирања са потенцијалним цимерима, као и способност да нађемо часове у језичким школама и планирању путовања.

На први поглед, наша идеја може изгледати нереална за многе, али уз правилну примену и извештавање информација великом броју људи широм света, очигледно је да ће ово радити.

Ако имате интересантне идеје о развоју наше платформе или желите да учествујете у нашем пројекту - пишите нам у било ком тренутку.