gre

Πώς να βρείτε μητρική γλώσσα για πρακτική γλώσσα;

Andrew Kuzmin / 31 Jan

Πώς να βρείτε μητρική γλώσσα για πρακτική γλώσσα;

Αυτή η ερώτηση ενδιαφέρει σχεδόν κάθε άτομο που μαθαίνει μια ξένη γλώσσα.

Μετά την επιτυχή ανάπτυξη των πρώτων εκδόσεων της εφαρμογής LingoCard για κινητά τη δημόσια τοποθέτηση και την εύκολη πρόσβαση, η εφαρμογή κέρδισε δεκάδες χιλιάδες χρήστες.

Αλλά τι γίνεται με την πρακτική της γλώσσας; Σκεφτήκαμε - γιατί να μην ενώσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους για να επικοινωνήσουν στις δικές τους γλώσσες και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον.

Ως αποτέλεσμα, είχαμε την ιδέα να δημιουργήσουμε μια διεθνή εκπαιδευτική πλατφόρμα που θα λύσει το πρόβλημα της πρακτικής για όσους σπουδάζουν ξένες γλώσσες βοηθώντας τους να βρουν τους κατάλληλους εκπαιδευτικούς.

Πώς να βρείτε μητρική γλώσσα για πρακτική γλώσσα

Ίσως η πιο δημοφιλής γλώσσα της διεθνούς επικοινωνίας είναι η αγγλική. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, πάνω από το 80% του συνολικού αριθμού των φοιτητών ξένων γλωσσών (περίπου 1,5 δισεκατομμύρια) μελετά αγγλικά και σχεδόν όλοι χρειάζονται γλωσσική πρακτική.

Πού μπορούμε να βρούμε πολλούς εγγενείς ομιλητές;

Τι χρειάζονται οι εγγενείς ομιλητές για να επικοινωνήσουν μαζί μας;

Πρώτον, η ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα online. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι έτοιμοι να κάνουν χρήματα online μέσω της επικοινωνίας στη δική τους γλώσσα.

Δεύτερον, πολλοί ηγέτες αγγλικής γλώσσας μελετούν επίσης ξένες γλώσσες και χρειάζονται γλωσσική πρακτική στην ξένη γλώσσα που σπουδάζουν. Πολλοί από αυτούς θέλουν να μάθουν τη γλώσσα που μιλάτε. Έτσι, μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να μάθει, κάνοντας δραστηριότητες όπως η δαπάνη 30 λεπτών επικοινωνίας στη μητρική σας γλώσσα με αντάλλαγμα 30 λεπτά επικοινωνίας στη γλώσσα που μαθαίνετε.

Τρίτον, ένας τεράστιος αριθμός ατόμων σε όλο τον κόσμο χρειάζεται ηλεκτρονική εκπαίδευση και αναζητούν εκπαιδευτικούς σε άλλους κλάδους. Για παράδειγμα - στα μαθηματικά, τη μουσική, το μαγείρεμα των εθνικών πιάτων, τις ακριβείς επιστήμες, τη λογιστική, τον προγραμματισμό, το σχεδιασμό κλπ. Κάθε άτομο έχει τις δικές του δεξιότητες και ταλέντα. Τι θα συμβεί αν ήσαστε να βοηθήσετε να διδάξετε σε κάποιον τη γλώσσα που σπουδάζουν, ενώ διδάσκετε κάτι ταυτόχρονα. Για παράδειγμα: Η Τζέσικα ζει σε μια μικρή αμερικανική πόλη και χρειάζεται έναν καθηγητή μαθηματικών, αλλά δεν έχει τα χρήματα και είναι πολύ δύσκολο γι 'αυτήν να βρει τον σωστό δάσκαλο. Ευτυχώς, για τη Jessica, ξέρετε τα μαθηματικά καλά και πραγματικά πρέπει να βρείτε έναν ομιλητή Αγγλικών, αλλά ζείτε στη Ρωσία. Η πλατφόρμα μας θα σας παρουσιάσει ο ένας στον άλλο και έτσι θα μπορείτε να μάθετε δωρεάν, ενώ μοιράζεστε τις γνώσεις σας, ακόμη και αν ζείτε σε αντίθετες πλευρές της Γης.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τα προγράμματά μας κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας ή μιας τηλεδιάσκεψης, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα κάρτες γλώσσας με νέες λέξεις και προτάσεις που θα μεταβούν αμέσως στο αποθηκευτικό χώρο του cloud για μεταγενέστερη απομνημόνευση και χρήση με όλα τα εργαλεία μας.

Έτσι, η διεθνής εκπαιδευτική πλατφόρμα μπορεί να κλιμακωθεί σε οποιαδήποτε πειθαρχία και έχουμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τη γλώσσα είναι να βυθιστείτε πλήρως στο γλωσσικό περιβάλλον, έτσι σχεδιάζουμε να αναπτύξουμε εργαλεία για την εξεύρεση κατοικιών σε οποιαδήποτε χώρα με την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με δυνητικούς συγκάτοικους, καθώς και την ικανότητα να βρούμε μαθήματα σε σχολές ξένων γλωσσών και να σχεδιάζουμε ταξίδια.

Με την πρώτη ματιά, η ιδέα μας μπορεί να φαίνεται μη ρεαλιστική για πολλούς, αλλά με τη σωστή εφαρμογή και αναφορά πληροφοριών σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, είναι προφανές ότι αυτό θα λειτουργήσει.

Αν έχετε ενδιαφέρουσες ιδέες για την εξέλιξη της πλατφόρμας μας ή θέλετε να λάβετε μέρος στο έργο μας - γράψτε μας ανά πάσα στιγμή.