hun

Hogyan lehet anyanyelvi nyelvet beszélni a nyelvtanuláshoz?

Andrew Kuzmin / 25 Jan

Hogyan lehet anyanyelvi nyelvet beszélni a nyelvtanuláshoz?

Ez a kérdés szinte mindenki számára érdekes, aki idegen nyelvet tanul.

A mobil LingoCard alkalmazás első verzióinak sikeres fejlesztése után a nyilvános elhelyezés és a könnyű hozzáférés, az alkalmazás több tízezer felhasználót kapott.

De mi a helyzet a nyelvtanítással? Gondolkodtunk - miért nem egyesülünk ezeken az embereken, hogy saját anyanyelvükön kommunikáljanak és segítsék egymást.

Ennek eredményeként létrejött egy olyan nemzetközi oktatási platform, amely megoldja az idegennyelv-tanulók gyakorlatának problémáját, segítve őket abban, hogy megfelelő tanárokat találjanak.

Hogyan lehet anyanyelvi nyelvet beszélni

Talán a nemzetközi kommunikáció legnépszerűbb nyelve az angol. A statisztikák szerint az idegen nyelvek hallgatóinak több mint 80% -a (kb. 1,5 milliárd) tanulmányozza az angol nyelvet, és szinte mindenki számára nyelvi gyakorlatot igényel.

Hol találhatunk sok angol anyanyelvet?

Mit kell az anyanyelvűeknek kommunikálni velünk?

Először is, a lehetőség, hogy pénzt keresni online. Az emberek milliói világszerte készek arra, hogy a saját nyelvükön keresztül kommunikáljanak az interneten.

Másodszor, sok anyanyelvű angoltudós is idegen nyelvet tanul, és nyelvi gyakorlatra van szükségük az idegen nyelvet tanulni. Sokan szeretnék megtanulni a beszélt nyelvet. Így segíthet egymásnak tanulni olyan tevékenységek révén, mint például a 30 perc kommunikáció az anyanyelvén, cserébe 30 perc kommunikációra a tanult nyelvben.

Harmadszor, az emberek világszerte nagyszámú embernek online oktatásra van szüksége, és más diszciplínákban tanárokat keresnek. Például - matematika, zene, nemzeti ételek, pontos tudományok, számvitel, programozás, design stb. Mi lenne, ha segítenének tanítani valakit a nyelvükön, miközben tanítanak valamit egyszerre. Például: Jessica egy kis amerikai városban él, és szüksége van matematikusra, de nincs pénzük, és nagyon nehéz neki megtalálni a megfelelő tanárt. Szerencsére Jessica számára jól ismeri a matematikát, és tényleg egy angol beszélőt kell találnia, de Oroszországban élsz. Platformunk bemutatja Önt egymásnak, így szabadon tanulhat, miközben megosztja ismereteit, még akkor is, ha a Föld másik oldalán él.

Továbbá, beszélgetés vagy videokonferencia során programjaink segítségével gyorsan létrehozhatunk nyelvi kártyákat új szavakkal és mondatokkal, amelyek azonnal eljutnak a felhő tárolódhoz a későbbi memorizáláshoz és az összes eszközünk használatához.

Így a nemzetközi oktatási platform bármilyen tudományágra kiterjedhet, és lehetőségünk van arra, hogy hatalmas embereket segítsünk világszerte.

A nyelv elsajátításának legmegfelelőbb módja, hogy teljesen belemerüljön a nyelvi környezetbe, ezért minden országban olyan házak megtalálásának eszközeit tervezzük, amelyek lehetővé teszik a potenciális szobatársakkal való kommunikációt, valamint a nyelvoktatásban és a tervezésben való tanulás lehetőségét. utazik.

Első pillantásra az ötleteink sokak számára irreálisnak tűnhetnek, de az információk világszerte nagyszámú ember általi helyes végrehajtásával és jelentésével kapcsolatban nyilvánvaló, hogy ez működni fog.

Ha érdekes ötletei vannak a platformunk fejlesztésében, vagy szeretne részt venni projektünkben - írjon nekünk bármikor.