fin

Miten löytää äidinkielenään puhujia kielikäytäntöihin?

Andrew Kuzmin / 31 Jan

Miten löytää äidinkielenään puhujia kielikäytäntöihin?

Tämä kysymys on mielenkiintoinen lähes kaikille joka oppii vieraan kielen.

Kun mobiilin LingoCard-sovelluksen ensimmäisten versioiden menestys onnistui, julkinen mainospaikka ja helppokäyttöisyys saivat käyttöön kymmeniä tuhansia käyttäjiä.

Mutta entä kielikäytäntö? Ajattelimme - miksi emme yhdistä kaikkia näitä ihmisiä kommunikoimaan omilla äidinkielillään ja auttamaan toisiaan.

Tämän tuloksena syntyi ajatus luoda kansainvälinen koulutusalusta, joka ratkaisee käytännön ongelmat niille, jotka opiskelevat vieraita kieliä, auttamalla heitä löytämään sopivia opettajia.

Miten löytää äidinkielenään puhujia kielikäytäntöihin

Ehkä kansainvälisen viestinnän suosituin kieli on englanti. Tilastojen mukaan yli 80 prosenttia vieraiden kielten opiskelijoiden kokonaismäärästä (noin 1,5 miljardia) opiskelee englantia ja lähes kaikki tarvitsevat kielikäytäntöjä.

Mistä löydämme monia äidinkielenään puhujia?

Mitä äidinkielenään puhujat tarvitsevat kommunikoida kanssamme?

Ensinnäkin mahdollisuus ansaita rahaa verkossa. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat valmiita tekemään rahaa verkossa kommunikoimalla omalla kielellään.

Toiseksi monet äidinkielenään puhuneet puhujat opiskelevat vieraita kieliä ja tarvitsevat kielikäytäntöä vieraalla kielellä, jota he opiskelevat. Monet heistä haluavat oppia kielen, jota puhut. Niinpä voit auttaa toisiaan oppimaan tekemällä sellaisia ​​toimintoja kuin viettää 30 minuuttia kommunikoimalla omalla äidinkielelläsi vastineeksi 30 minuuttia kommunikointia oppimallasi kielellä.

Kolmanneksi valtava määrä ihmisiä ympäri maailmaa tarvitsee verkko-opetusta ja etsii opettajia muilla tieteenaloilla. Esimerkiksi - matematiikassa, musiikissa, kansallisten ruokien ruoanlaadussa, täsmällisissä tieteissä, kirjanpidossa, ohjelmoinnissa, suunnittelussa jne. Jokaisella on omat yksilölliset taidot ja kyvyt. Entä jos autat opettamaan jotakuta kieltä, jota he opiskelevat, samalla kun opetellaan jotain samanaikaisesti. Esimerkiksi: Jessica asuu pienessä amerikkalaisessa kaupungissa ja tarvitsee matematiikan opettajaa, mutta hänellä ei ole rahaa, ja hänelle on hyvin vaikeaa löytää oikea opettaja. Onneksi Jessican tiedät matematiikan hyvin ja sinun on todella löydettävä englantilainen puhuja, mutta asut Venäjällä. Meidän foorumi esitellä teidät toisillemme ja siten voit oppia ilmaiseksi ja jakaa tietosi, vaikka asutte myös maan vastakkaisilla puolilla.

Lisäksi käyttämällä ohjelmia keskustelun tai videoneuvottelun aikana voit nopeasti luoda kielikortteja, joissa on uusia sanoja ja lauseita, jotka menevät hetkessä pilvenvarastoihisi myöhempää muistiinpanoa ja käyttöä varten kaikilla työkaluilla.

Siten kansainvälinen koulutusalusta voi skaalata mihinkään kuria ja meillä on mahdollisuus auttaa valtava määrä ihmisiä eri puolilla maailmaa.

Paras tapa oppia kieltä on täysin upotettu kieliympäristöön, joten aiomme kehittää työkaluja asuntojen löytämiseen missä tahansa maassa, jossa on mahdollisuus kommunikoida potentiaalisten kämppäkavereiden kanssa sekä kykyä löytää luokkia kielikouluissa ja suunnittelussa liikkuu.

Ensisilmäyksellä ajatuksemme saattaa tuntua epärealistisilta monille, mutta tietojen oikea toteutus ja raportointi suurelle joukolle ihmisiä ympäri maailmaa on ilmeistä, että tämä toimii.

Jos sinulla on mielenkiintoisia ideoita foorumin kehityksestä tai haluat osallistua projekteihimme - kirjoita meille milloin tahansa.