bu

Как да намерите местни оратори за езикова практика?

Andrew Kuzmin / 30 Jan

Как да намерите местни оратори за езикова практика?

Този въпрос е от интерес за почти всеки човек, който учи чужд език.

След успешното разработване на първите версии на мобилното приложение LingoCard чрез публичното му разположение и лесен достъп, приложението спечели десетки хиляди потребители.

Но какво да кажем за езикова практика? Помислихме си - защо не обединим всички тези хора да комуникират на родния си език и да си помагат един на друг.

В резултат на това имахме идеята да създадем международна образователна платформа, която да реши проблема с практиката за тези, които изучават чужди езици, като им помага да намерят подходящи учители.

намерите местни оратори за езикова практика

Може би най-популярният език на международната комуникация е английският. Според статистиката повече от 80% от общия брой студенти по чужди езици (около 1,5 млрд.) Учат английски и почти всеки има нужда от езикова практика.

Къде можем да намерим много местни англоговорящи?

Какво трябва да говорят местните хора с нас?

Първо, възможността да печелите пари онлайн. Милиони хора по света са готови да правят пари онлайн, като комуникират на собствения си език.

На второ място, много местни англоговорящи също учат чужди езици и се нуждаят от езикова практика на чуждия език, който изучават. Много от тях искат да научат езика, който говорите. По този начин можете да си помогнете взаимно да се научите, като правите дейности, като например да прекарате 30 минути общуване на родния си език в замяна на 30 минути комуникация на езика, който учите.

На трето място, огромен брой хора по целия свят се нуждаят от онлайн образование и търсят учители в други дисциплини. Например - по математика, музика, готвене на национални ястия, точни науки, счетоводство, програмиране, дизайн и т.н. Всеки човек има свои индивидуални умения и таланти. Какво ще стане, ако трябва да помогнете на някого да научи езика, който изучава, докато същевременно учи нещо. Например: Джесика живее в малък американски град и се нуждае от учител по математика, но няма пари и е много трудно за нея да намери подходящия учител. За щастие, за Джесика, знаете добре математиката и наистина трябва да намерите английски говорител, но живеете в Русия. Нашата платформа ще ви запознае един с друг и по този начин ще можете да се учите безплатно, докато споделяте знанията си, дори ако живеете на противоположни страни на Земята.

Освен това, използвайки нашите програми по време на разговор или видеоконференция, можете бързо да създавате езикови карти с нови думи и изречения, които незабавно ще отидат в хранилището ви за облак за по-късно запомняне и използване с всичките ни инструменти.

По този начин, международната образователна платформа може да обхване всяка дисциплина и имаме възможността да помогнем на огромен брой хора по целия свят.

Най-добрият начин да научите езика е да се потопите напълно в езиковата среда, така че планираме да разработим инструменти за намиране на жилища във всяка страна с възможността да общуваме с потенциални съквартиранти, както и способност да намираме класове в езиковите училища и планиране пътува.

На пръв поглед нашата идея може да изглежда нереалистична за мнозина, но с правилното въвеждане и отчитане на информация на голям брой хора по целия свят, очевидно е, че това ще се случи.

Ако имате интересни идеи за развитието на нашата платформа или искате да вземете участие в нашия проект - пишете ни по всяко време.