Softuer për mësimin dhe mësimdhënien e gjuhës

Ndërtues fjalori i bazuar në renë kompjuterike

Rrjeti social i praktikës së të folurit

Sistemi i mësimit të përsëritjes në hapësirë

Menaxher i të dhënave të materialeve mësimore

Automatizimi i institucioneve arsimore

Duke klikuar "Regjistrohu", ju pajtoheni me lingocard's Politika e privatësisë dhe Kushtet e Përdorimit

Aplikacion celular falas

Go to AppStore
Go to PlayMarket

- ose -

Ndërtues fjalori i bazuar në renë kompjuterike

Rrjeti social i praktikës së të folurit

Sistemi i mësimit të përsëritjes në hapësirë

Menaxher i të dhënave të materialeve mësimore

Automatizimi i institucioneve arsimore

Aplikacion celular falas

Go to AppStore
Go to PlayMarket

- ose -